Links

 • Abus

  Het maakt niet uit of u uw fiets tegen diefstal wilt beveiligen, bij een valpartij uw hoofd met een fietshelm wilt beschermen of gewoon een paar dingen zonder schade wilt transporteren. Voor al deze zaken biedt ABUS de juiste oplossing. Beginnend bij de basisbeveiliging tot het meest geavanceerde slot op het gebied van bescherming tegen diefstal. Of bij fietshelmen van de eerste kinderhelm tot professionele helmen voor wielrenners.

 • Axa

  Sloten, verlichting, bescherming, … alles om je fiets veilig op te bergen en uitstekend verlicht op pad te gaan, tref je aan bij Axa Bike Security.

 • BNB-bike

  BNB biedt moderne, trendy, retro en robuuste fietsen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De BNBbike-lijn bevat ondermeer kinderfietsen, jeugdfietsen, mountainbikes, citybikes, transportfietsen, ...

 • Continental

  Alles voor en over fietsbanden voor alle gebruik, daar tekent Continental voor. Duitse topkwaliteit voor zowel race als mountainbike, in alle maten, soorten en afmetingen.

 • CST

  Cheng Sin Tires produceert banden voor alle mogelijke doeleinden. Met meer dan 20.000 werknemers is CST de grootste bandenfabrikant ter wereld. CST maakt banden voor alle disciplines in de wielersport.

 • Dahon

  Dahon is fabrikant van hoogwaardige vouwfietsen. In hun gamma kan je terecht voor vouwfietsen die zich op stadsgebruik richten, vrijetijdsmodellen maar ook meer racegerichte modellen worden door Dahon vervaardigd.

 • KMC

  Met meer dan dertig jaar ervaring, produceert KMC fietskettingen volgens een heuse state-of-the-art-technologie. KMC is actief betrokken in alle aspecten van de wielerwereld en maakt zo de best mogelijke producten met innovatieve technieken.

 • New Looxs

  Lekker winkelen, naar school of naar het werk, tassen zijn er voor alle doelen. Nieuw zijn tassen met een geheime missie. Achter een speciaal klepje zit een uitgekiende ophanging voor de fiets. Dus zo vanuit de bus, trein of winkel op de fiets. En voordat deze tassen aan de bagagedrager hangen denkt niemand aan een fietstas. Het aloude fietskoffertje met overslagklep is passé. New looxs staat voor fijne, sterke mode tassen.

 • Olympia

  Olympia is één van de oudste en meest gewaardeerde merken in Italië. Olympia is een echt familiebedrijf met passie voor de fiets en een typisch Italiaans gevoel voor prachtig design. Reeds 120 jaar maakt Olympia fietsen met oog voor stijlvol design, technisch vernuft en geavanceerde technologie. Het gamma van Olympia is bijzonder uitgebreid en bestrijkt zowel mountainbikes als racefietsen.

 • Selle Royal

  Selle Royal is al meer dan vijftig jaar wereldleider in fietszadels. Hun geschiedenis kenmerkt zich door voortdurende innovatie, gebaseerd op onderzoek, technologie en geavanceerd design. Vandaag de dag is Selle Royal actief in meer dan zeventig landen wereldwijd. Met producten voor elke type fiets is Selle Royal de eerste keuze zowel voor individuele fietsers als grote fietsfabrikanten.

 • Sigma

  Sigma Sport staat voor Duitse technologie in een innovatief design voor topklasse producten. Bij Sigma kan je terecht voor alle mogelijke fietscomputers, verlichtingssystemen en sporthorloges.

 • Sunrace

  Cassettes, bottom brackets, kettingen, crankstellen, derailleurs, remmen, ... alle mogelijke onderdelen voor de aandrijving van je racefiets of mountainbike, vind je bij Sun Race.

 • Widek

  Widek is een modern productiebedrijf in fietsonderdelen en fietsaccessoires. In eerste instantie enkel fietsbellen zijn er in de loop van de tijd allerlei andere producten aan het assortiment toegevoegd. Zo is Widek nu ook een belangrijke aanbieder van handvatten, snelbinders, spatlappen, skirts en kunststof fietsonderdelen. Bovendien heeft Widek een groot assortiment fietsaccessoires voor kinderfietsen, zoals bijvoorbeeld toeters, bellen, mandjes, veiligheidsvlaggen en zijwielen. Deze accessoires worden met allerlei populaire figuren als Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Princess, SpongeBob, K3, Bob the Builder en Rocketpower versierd.