Zes uursrace Grembergen

maandag 29 mei 2017 09:14:17 Europe/Berlin

Grembergen was op zaterdag 27 mei het decor voor een dagje wedstrijden van alle formaat, van een solo race tot een zes uurwedstrijd.

Aan de start van de solo-wedstrijd en de dertig minuten wedstrijd stond onze Nieuweling Elias De Wael. Hij had er zin in en was klaar om er vol voor te gaan. En of hij dat deed, de resultaten waren fantastisch. Een eerste en een vijf  plaats. Dit is zijn commentaar na de wedstrijd:

"Vandaag twee wedstrijden in Grembergen gereden. Als eerste de één uur solo: Goed ald derde weg (voor semi-prof veldrijden Bart Hofman) dan een paar plaatsen terug gevallen en constante wedstrijd gereden, op het einde werd het nog even spannend voor de vijfde plaats, jammer genoeg maakte degene achter mij een foutje en kon ik over de meet bollen als vijfde. Tweede race was een dertig minuten wedstrijd: bij de start schoot ik van de pedaal, snel kunnen rechtzetten om als eerste door te komen. Een goed tempo gezocht en gevonden. In de derde ronde zat er nog iemand achter mij, hij maakte een foutje waarna ik het gashendeltje volledig opendraaide voor nog twee volle ronden. Gefinisht als eerste. Ik ben heel tevrden met de eerste en de vijfde plaats."

Geplaatst in Nieuws door

Jurgen Groenwals